Rabu, 7 Januari 2009

bisnes???

zaman sekarang nie org kata kalo nak cepat kaya n masyuk kena buat bisnes.betul ke?erm,my hero pernah cakap kalo keje makan gaji nie susah sikit nak hidup senang.yela zaman kan da berubah.bukanla nak kata aku nie gila harta atau kekayaan,tapi tak salahkan kalo kita berusaha untuk jadi yang lebih baik.atas sebab musabab tula aku amik inisiatif bukak bisnes import n export ngn kekawan.bukanla import n export minyak apatah lagi bahan2 galian tapi jual baju yang pelbagai.
di sebabkan kami nie minat betul ngan baju2 yg berfesyen terkini(iaitu lebih feminin)jadi kami pon da buat kajian yang mana jualan di internet adalah salah satu alternatif untuk memasarkan produk kami.tapi buat direct selling dulu ngn membe2 terdekat.tengok market camner,n suprise kami i buat nya sebab setakat nie almost half from our product da di borong.so,tggula entry akan datang sbb aku akan upload gmbar2 baju tersebut utk tatapan korang n pada sape2 yang berminat jgn segan2 utk calling2 i...ok.

2 ulasan:

  1. perhh bisnes online!
    sile2, sile bershopping di shopdetected.blogspot.com jugak ye bebila free hahahhaa
    btw, k'bye dh follow blog ila pon, cuma ila je x letak gadget followers kat page ila tu huhu sogan la i!

    BalasPadam
  2. sapekah hero kamu itu?hahha

    BalasPadam